torsdag 28 april 2011

Tre veckor tidigare


Allt mer grön och färgrik blir min trädgård även om temperaturen nu har normaliserats. Har tittat på mina bilder från förra året och kan konstatera att våren är cirka tre veckor tidigare i år, hurra!

Nästan alla rosor är klippta, skadorna är tyvärr ännu större än i fjol med många brutna grenar. En hård prövning för en rosnörd men känns som jag börjar bli van, kanske till och med någon ros får bytas ut, då får jag det stora nöjet att välja en ny.

Nytt räcke till balkong och farstubro har jag fått, nu återstår att se om jag får mitt efterlängtade växthus och hur det kommer att ta sig ut, spännande.

Snart helg igen:)

Hejdå!

6 kommentarer:

 1. Lycka till med växthuset, ska du odla rossticklingar eller fröföröka...jag sådde en Helenaros en vår, redan samma sommar blommade den!

  SvaraRadera
 2. Tänk att du redan har tulpaner som blommar, mina har inte slagit ut än:-) Spännande med växthuset, så mycket trevligt du har att se fram emot med det!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får ditt växthus.....rosorna hos mig har klarat sig men perukbusken ser inte så pigg ut....
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 4. Så positiv du är trots skador :), ja, det handlar om att se det positiva i tillvaron. Min new dawn är helt nedklippt i år igen.
  Önskar dig en fin helg.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ny vår och nya möjligheter :)
  Ljuvlig tulpan, det bästa med våren är alla dessa små lökar som kommer upp så troget.
  Ha en fin Valborg! /Bea

  SvaraRadera