tisdag 6 december 2011

Medvind för Kärleksstigen


Ni som följt min blogg en tid känner till att jag varit så missnöjd med kommunens obefintliga marknadsföring av Kärleksstigen. Nu kan jag se en ljusning. För en tid sedan såg jag en annons i lokaltidningen, turistbyrån efterfrågade utflyktsmål och liknande till turistbroschyren 2012. Hallborosen svarade och berättade om Hudiksvalls kommuns egna trädgårdsanläggning vid Kärleksstigen. Bemötandet var positivt och vi skulle inte behöva betala! Visste de inte om att Kärleksstigen fanns? Manus och bilder är skickade till turistbyrån och vi hoppas på en ökad tillströmning av besökare som vill njuta av rosorna nästa sommar.

På bilden Finlands vita ros i all sin prakt på Kärleksstigen.

Hejdå!

12 kommentarer:

 1. Härligt om ni får många fler besökare till Kärleksstigen nästa sommar! Skulle vara kul att besöka någon gång och se alla vackra rosor! Så vacker Finlands vita ros är, helt perfekt idag när det är Finland självständighetsdag:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Trevligt, Midsommarrosen doftar härligt.

  SvaraRadera
 3. Ohh vad glad jag blir! Förstår att du är dubbelt så glad. Hoppas att jag en vacker tag får gå på denna kärleksstig.
  Rätt ros på rätt dag.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Glädjande nyheter! Ni förtjänar verkligen all uppmärksamhet och uppskattning.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 5. Grattis! Vad roligt det låter. Hoppas det kommer många besökare som får njuta av rosprakt.
  Så vacker Finlandsvita är!
  Ha det bra.

  SvaraRadera
 6. Grattis! Glädjande att det lossnar så ni blir uppmärksammade, det är ett mycket viktigt inslag i kommunen. Skulle själv vill komma till Kärleksstigen nån gång och det blir det säkert.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Å så bra. Hoppas det kommer riktigt mycket folk nu...till sommaren menar jag :))
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 8. Vad roligt! Hoppas att besökarna strömmar till!

  Vinterkramar louise

  SvaraRadera
 9. Så fantastiskt roligt.
  Jag skulle så gärna göra ett besök och njuta av all rosprakt.

  Kanske när vi far söderut någon gång på sommaren.
  Då skall jag absolut göra det.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 10. Det må jag säga var otroligt glädjande! Hoppas verkligen det kan väcka intresset för den fantastiska Kärleksstigen. Ni gör ett fantastiskt jobb där.

  Även jag har en julros i rabatten och den är jag inte alls orolig för. Däremot den jag har hängande har sån liten plats åt rötterna och jag känner mig osäker på hur den klarar kylan i de mossbekläda hjärtat.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Hej, vad roligt jaghittade din blogg. Den vill jag gärna följa. Jag har själv ett tiotal aningen misskötta rosor, men har som mål att ta bättre hand om dem och skaffa fler. Jag bor i Rosendal, så namnet förpliktigar :-) Så i din blogg får jag säkert många bra tips. Du får gärna titta in hos mig, i rosendal-torpet.blogspot.com. Julhälsningar från Solveig

  SvaraRadera
 12. Roligt!! Ofta är det trögt med sådant konstigt nog för fina besöksmål gagnar ju även kommunen. Vackra bilder, kram Sophia

  SvaraRadera