fredag 10 januari 2014

Min trädgård 2014

Stenläggningarna i min trädgård är milt sagt röriga och på sina ställen skarvade av olika sorter. Här på den stora gången ska vi ta bort skiffer och fylla på med ölandssten som ligger och väntar, orkade inte förra sommaren, äldste sonen har lovat att hjälpa, tack nu måste det bli av. 'Nevada'

Längst bak till höger i bilden finns ett litet förvildat parti under äppelträdet. På sitt sätt charmigt men övervuxet, och här vill jag lägga skiffergångar och plantera mera, det bör jag klara på egen hand.

'Louise Odier', 'Officinalis', 'Tuscany Superb'

Den 8 juli har jag trädgårdsvisning för Trädgårdsodlarna i Hudiksvall, då hoppas jag att min trädgård visar sig från sin bästa sida. Ja det är vad som kommer att hända i min trädgård i sommar. Sedan tillkommer ju alltid mindre sysslor typ flytta växter, det är bara kul, men gruvar mig lite för de större projekten. Har inte tänkt plantera flera rosor, men kan ändå inte låta bli att tänka på vilken/vilka jag ska välja... hur går detta ihop. Tror det blir en 'Wild Edric'.

Blommig fredag har börjat hos Hélena!

Hejdå!

13 kommentarer:

  1. Det lyder spændende, men jeg kan nu godt lide den lidt vilde havestil, hvor roser, digitalis, geranium og andre dejlige vækster blander sig med hinanden. Du er heldig at få hjælp.

    SvaraRadera
  2. Åh, vilken härlig trädgård du har! Vackert, vilt, rofyllt.
    Allt gott!
    /Katarina

    SvaraRadera
  3. Åh, så underbart med alla rosor! Vad spännande med trädgårdsvisning, hoppas allt går bra för dig...det gör det säkert så fint som du har/ Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga planer...blir så roligt att få följa med och se dom förverkligas och njuta av dina fina bilder....=)

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  5. Håller med - det ser verkligen underbart och frodigt ut. Dina besökare får säkert en inspirerande stund. Tyvärr är det lite långt bort för mig annars...

    Ha en skön helg! Carina

    SvaraRadera
  6. Din trädgård ser verkligen vacker ut! Visst är det härligt att man aldrig blir utan projekt när man har trädgård, finns alltid något att ändra och fixa!
    Ha en trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Kommer bli himla fint med nya stenarna. Om det nu kan bli vackrare i din fantastiska trädgård?!
    Ha en finfin helg!
    Kramar!

    SvaraRadera
  8. Åh, vad fint du har! Så otroligt charmigt! Vilket jobb med stenarna men det kommer säkert att bli bra, även om jag tycker det är fint som det är nu.

    Kram,
    Jenny

    SvaraRadera
  9. Din trädgård tror jag är helt fantastisk med lite vilda och otuktade inslag som ger en trädgård liv och charm! Och så alla rosor!
    Ha det fint!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  10. Så vackert hos dig. Snyggt med oficinalis, Louise och tuscany ihop. Ja, en Wild Edric klart du ska ha:))
    Min nevada vill inte alls, undra om den står fel. Får ge den en sommar till annars får jag ge den en annan plats.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  11. Det kommer att bli superfint med skiffer där! Den där Wild Eric måste jag kolla upp! Ett av årets projekt är: fler rosor!
    Ha det gott!/Laila

    SvaraRadera
  12. Åh, vilken trädgård du har! Men det är bara du som ser det mindre fina, alla vi andra njuter!
    Kram och må bra.
    Törnrosa

    SvaraRadera