fredag 7 mars 2014

Ödmjukhet

Rosens Dag 2012 har börjat hos mig. Vi, Hallborosens medlemmar, besöker sedan ytterligare två trädgårdar, umgås, äter mat och pratar om allt, inte bara trädgård!

Ödmjukhet kan man inte få för mycket av. En egen trädgård och alla dess utmaningar och många nya vänner genom trädgårdsintresset har lärt mig mycket om ödmjukhet. Tack ska ni ha!

Veckans tema i Blommig fredag är just det, ödmjukhet.

Hejdå!


8 kommentarer:

 1. Jag tror vi trädgårdsmänniskor har en stor ödmjukhet till vad trädgården ger oss både i form av vänner ,kunskap och växter.
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 2. Det låter som mycket härliga resor om rosor.Att dela med sig är en stor ödmjukhet som inte alla förstår.På nåt sätt så tror jag att trädgården lär oss att vara ödmjuk
  Ha en din dag
  kram Meta

  SvaraRadera
 3. Håller med Berit! En egen trädgård med dess utmaningar ger en känsla av ödmjukhet. Så roligt att ha en grupp att resa och diskutera rosor med.

  Ha en härlig helg! Carina

  SvaraRadera
 4. Trädgårdsvänner är bäst!! ;-)

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 5. Det är så fint att träffas för att man har ett gemensamt intresse - sen upptäcker man att det finns fler gemensamma och man har mycket att prata om.
  Ser att du har många fina vänner i din trädgård!
  Ha en fin helg!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Ser fram emot årets alla möten och resor!
  Ha det bäst!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Kul bild och det är roligt att kunna dela sitt intresse med andra.

  Fortsatt trevlig helg
  /Anette

  SvaraRadera
 8. Det är ju alldeles sant! Trädgården och trädgårdsintresset ger så mycket, nya och härliga bekantskaper och vänner som delar förtjusning och förundran, kunskaper och skratt. Härligt!
  kram
  /Katarina

  SvaraRadera