måndag 14 april 2014

Tankat sol och värme
 
 

 Vår by Gaucin

Förra veckan tillbringade jag i Andalusien, precis vad jag behövde, fick njuta av all vacker natur, blommande växter och dofter. Lärde känna mig själv gjorde jag också, visste inte hur beroende jag är av internet, aldrig mer ska jag hyra ett ställe där wifi fungerar bara på vissa ställen i huset = ingenstans.

Hejdå!

8 kommentarer:

 1. Helt underbara bilder! I dagens kalla nordväst blåst, behövs denna "tankning" .Värm dig med minnen från en annan vind och doft. kram

  SvaraRadera
 2. This landscape seems so familiar to me, but you have been in Spain.I also love it so much!
  Happy Easter!

  SvaraRadera
 3. Det var nog en massa blommor för själen också vad härligt du haft det. Det var nog nyttigt att inte kunna använda datorn hela tiden. Det är farligt att vara så beroende. se det som en gåva att du inte kunde använda den.
  Ha en fin Påskvecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Oj, vad vackert det är i Andalusien! Rena färgchocken och det behöver man ju nu.

  Önskar dig en fin påskvecka
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder! Tack för att du delade med dig:-)

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Måste vara underbart att vara i den miljön, känna värmen och solen.. Den kalla ölen och de smakrika oliverna... Mm.
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 7. Men åh, vad läckert! Förstår att du är tankad med energi, och nu börjar förhoppningsvis en lite varmare och helt fantastisk trädgårdstid här hemma! Och internet, ja du, man får avgifta sig ibland. Jag har i alla fall tagit mig loss från facebook, varför inte göra något själv istället för att kolla vad alla andra gör, liksom.

  Kramen,
  Jenny

  SvaraRadera