lördag 4 juli 2015

Värmeslag på trädgårdsvisning

 'Mrs Anthony Waterer', Per Persgården

 Per Persgården


Hos Törnrosa

'Valdemar' på portal, hos Törnrosa

På trädgårdsresa med Hallborosen idag återvände vi till två favoritträdgårdar som vi besökte senast för 10 år sedan. Först till Per Persgården och sedan till Törnrosas trädgård. Däremellan hann vi med en plantskola. I varmaste laget och värmeslaget var inte långt borta.

En ynnest att få uppleva dessa trädgårdar och bilderna ger ingen rättvisa, hopplöst fotoväder. Tack snälla för att vi fick komma och tack Hallborosen.

Hejdå! 

9 kommentarer:

 1. Att åka på trädgårdsresor är bland det roligaste som finns. Lyckliga er som fick se Törnrosas trädgård. Jag följer hennes blogg och det ser ju så fint ut!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 2. Det är alltid roligt att besöka trädgårdar men idag hade jag inte klarat av det, alldeles för varmt och huvudvärk precis som du. Jag klagar inte på värmen om den bara består några dagar, blir det en längre tid mår jag inte bra.
  Med hopp om lagom värme!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vilken fin Valdemar hos Törnrosa. Skulle också vilja se hennes trädgård, men fy vilken prövning att vara på resa i denna värmen. Skönt att de ska bli svalare.
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Åh dessa två trädgårdar är några av mina egna favoriter. Har även haft glädjen att få besöka dom. Härligt med trädgårdsresor!!! Varma hälsningar Mari

  SvaraRadera
 5. Verkar vara härliga trädgårdar, jag tycker bilderna blev jättebra. Värmeslag låter inget vidare, kan undra om ni haft regn idag precis som vi. Det var riktigt skönt att ställa sig och fixa lite fönster igen.

  SvaraRadera
 6. Helt otroligt att du orkar med såna strapatser i denna hetta som varit. Men det är klart att njuta är det bästa som finns då kan allt annat glömmas bort( även hettan) Det är kul att besöka andra och känna inspirationen bara rinna över en
  Ha det så gott i Sommar
  Kram Meta

  SvaraRadera
 7. Tack söta du för din fina kommentar!

  SvaraRadera
 8. Ja oj vad varmt det var, hoppas att få tilbaka lite värme igen nu! Lite i alla fall!

  Ha det gott, kram Ewa :)

  SvaraRadera
 9. Vilka fina trädgårdar. Om bilderna inte gör dem rättvis måste de vara något alldeles extra! Jag gissar att de ligger ganska långt söderut?
  Allt gott!
  Laila

  SvaraRadera