måndag 26 oktober 2015

Loppisfynd

Bageri? Nä inte precis, utan entréen till vår stuga. Sägs att den kommer från Dackås konditori i Hudiksvall. Jag kallas Kringlan ibland, tyckte därför det var lite kul.

Glad blir jag av den gula brickan och brödfatet.

Torkad vidjehortensia och syrenhortensia pryder stugan

liksom tråget, som också är ett loppisfynd. Tidigare var jag inte alls intresserad av loppisar, men nu är jag fast och det finns flera att besöka i närheten, både loppisar, second hand och antikaffär. Utmärkt vinterförvaring har en del av mina pelargoner fått i stugan.

Hejdå!

4 kommentarer:

 1. Vad häftig kringla, nu hittar vi lätt din stuga då om det skulle råka att vi far förbi.
  Det var inte bara ett fynd utan flera Blev full i skratt för precis ett sånt fat har jag. Det är lite väl gult men det är gammalt så det får hänga med.
  Ha det riktigt bra i veckan
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Många fina fynd :) Visst är det allt lite beroende framkallande att gå på loppis men vad gör väl det. Det är ju så kul! :)

  SvaraRadera
 3. Stugan måste ju vara en perfekt plats att förvara pelargonerna på. Jag förvarar några i vår stugan men vi åker ju dit ganska ofta så värmen höjs och sänks titt som tätt men de flesta brukar klara sig riktigt bra.
  Att du kunde hitta den fin kringlan på loppis! Passar perfekt till dig!
  Den gula brickan och fatet piggar upp och gult är visst trendigt i höst och det gillar jag, ska faktiskt leta efter lite gult på loppis.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Du får nog ha lite bakat i beredskap när det kommer kaffesugna som sett kringlan :)
  Bra med sval övervintringsplats!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera