måndag 4 september 2017

I juni besökte jag Anna-Karin
Närmare bestämt den 21 juni hälsade jag på Anna-Karin, Landet Krokus, i Hillevik. Sommaren 2013 hade jag Anna-Karin på besök, sedan har vi försökt fått till en återträff och nu blev det av. Lycklig var jag redan innan jag kom fram, förra hösten hade jag åkt förbi och tjuvkikat från vägen. Jag är född och uppvuxen i grannbyn och när jag första gången besökte bloggen Landet Krokus kände jag omedelbart igen mig. Hillevik tillhörde mina tassemarker i barndomen, här gick jag i simskola osv. En väldigt fin by med mest röda hus, f d arbetarbostäder. Anna-Karin bor i ett vitt rappat parhus, mina bilder blickar ut från trädgården lite grann. Trädgården i sig är lummig, grön och trivsam och faktiskt lite större än vad jag trodde. Det blev en känslosam stund för mig i Hillevik och pratstunden med Anna-Karin var jättefin. Tack för att jag fick komma!

Hejdå!

10 kommentarer:

 1. Your images are beautiful.
  janicce.

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder och förstås ett besök med det lilla extra på flera sätt.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Hej Inger!
  Vackra bilder från en fin trädgård, och ett speciellt besök för dig.
  Ha det fint /Kram Marika

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen fint där. Vi var dit på öppen trädgård som hon och pappan hade gemensamt han fixade fikat och det var inte dåligt må du tro. Vi njöt i spöregn och hade trotts det sååå trevligt. Man har inte roligare än man gör sig ju.
  Ha det gott och hoppas ni har bättre väder norr över.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Så fint för dig att komma till din barndoms trakter, förstår att det blev många upplevelser för dig. Trädgården ser så fin ut, lummigt och frodigt som jag gillar. Tror bestämt jag måste besöka hennes blogg.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Alltid roligt med trädgårdsbesök och med en personlig koppling till platsen förstår jag att det var speciellt. Fina bilder.
  //Helene

  SvaraRadera
 7. Jaha, jag hade fått för mig att Landet Krokus höll till någonstans på Västkusten! Mysigt med trädgårdsbesök, både att få och att göra. Hoppas du vill/kan ta dig hit någon gång!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh vad mysigt! Ett besök i Landet Krokus står även på min önskelista :)
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 9. Så härligt frodigt och lummigt det är och vackert med de röda husen. Extra krydda när det är ens barndomstrakter :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera