onsdag 11 juli 2012

Rosorna är sena

 Rhapsody in Blue

'Président de Sèze'

'Tuscany Superb'


 'Louise Odier'


'Lousie Odier'

Äntligen har det slutat regna, om än kanske tillfälligt, och allt känns genast bättre. Rosblomningen infaller upp till en vecka senare än normalt i år.

Hejdå!

11 kommentarer:

 1. Så mycket vackert, digitalis är fint.

  SvaraRadera
 2. Så vackra bilder.Jillar digitalis och de vackra rosor så klart.

  SvaraRadera
 3. Hos mig har vissa blommat färdigt. Så härligt att ha allt kvar.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. Härligt att se dina rosor. Louise Odier ser väldigt fin ut.
  Jag njuter av mina honungsrosor nu. Hybridan är friväxande, som en fontän, Lykkefund svingar sig ca fyra meter upp i päronträdet och den ganska nya Aksel Olsen slänger sig redan över stenmuren. Alla tre är förstås översållade av väldoftande blommor. Grannen har dessutom en Starkodder som är helt magnifik, klänger i en enorm pil och når nu minst fem meter upp efter bara ca tre år. Ljuvliga tider nu!

  SvaraRadera
 5. Underbart härliga rosor och digitalis i din trädgård! Speciellt bilden av Louis Odier är ju helt smäktande vacker när man klickar upp den i storlek!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 6. Mina rosor är också lite senare men så välkomna de är när de slår ut! Louis Odier hade jag under många år men när jag flyttade den dog den, ska nog skaffa en ny.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Ja vad fina bilder Inger, jag tycker nog också att rosorna är lite sena i år, men de verkar blomma längre och blommar mycket.

  SvaraRadera
 8. Vilka vackra rosor!!! Ä så fint tillsammans med digitalisen. Det är mycket som är sent i år tycker jag. Och så det tråkiga vädret på det nu.

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder! Nästan alla mina rosor är också sena i år, många har inte börjat blomma än! Måste bero på den kalla våren!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Men nu är den ändå här! : D

  SvaraRadera