fredag 21 mars 2014

Blir inte alltid som man tänkt eller trott




Hur dum kunde jag vara för 2-3 veckor sedan då jag trodde det var vår på riktigt. Haha, grundlurad, snö och riktig kyla fick vi. Något annat jag fick var en förkylning av värsta sorten, så åtminstone behövde jag inte konfronteras med vintern. Idag har jag varit ute en sväng och visst är det rart att snön smälter  omkring växterna först. Lite surt känns det också nu när rapporterna duggar tätt från trädgårdsmässan, jag skulle ha varit där och stått i Rosensällskapets monter, men det går ju inte när man bara hostar och snorar. Hoppas ni är krya, det ska bli fortsatt fint väder i helgen.

Hejdå!

12 kommentarer:

  1. Nei, så feil kan en ta... Det snødde her også for to dager siden. Nå vil vi ha vår! :-)

    Klem Marit

    SvaraRadera
  2. Nej minsann det blir det inte och det är nästan som man inta vågar tänka sig nåt just nu.
    Krya på dig, hoppas det går fort över. Jag är heller inte på mässan krassligt här med.Får njuta av andras bilder.
    Ha nu sköna dagar på dig att bli frisk nu
    Kram Meta

    SvaraRadera
  3. Ja, man känner sig nästan lite kränkt av snön. Men nu är den borta igen och det ska bli finväder hela helgen. Hoppas du kryar på dig snabbt och lätt. Blir antagligen ingen mässa för mig heller. Har jobbat alldeles för hårt ett tag och det får jag sota för nu...
    Kram

    SvaraRadera
  4. Så trist med snö och kyla! Lider med dig.
    Här blåser det som sjutton.
    Krya på dig i massor.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Det är förkylt här också, så på sätt och vis känns det lite bra att man inte kan vara ute och styra och ställa hur som helst.
    Vi får krya på oss!
    /Anette

    SvaraRadera
  6. Jag tycker det är så vckert när lökväxterna tittar upp och snön smälter runt de, något vi inte fått uppleva här iår med barmark. Och nu har snödroppar och krokus blommat över.
    Illa att du skulle bli sjuk just nu - men det blir fler tillfällen för dig!
    Krya på dig!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  7. Både snö och förkylning, stackars dig! Själv har jag haltat runt hela mässan idag, med yrsel och värk i knät. Tur att snälla maken var med och bar alla fynden. Krya på dig snart/ Kram Titti

    SvaraRadera
  8. Skulle ha åkt idag på mässan men...åkte istället på magsjuka. Nu får jag titta på alla andras bilder därifrån.

    SvaraRadera
  9. Usch, dubbeltrist! Krya på dig!
    Kram
    Katarina

    SvaraRadera
  10. Ja de attans förkylningarna, alltid så dryga den här årstiden. Trist att missa mässan men hoppas du kryar på dig riktigt snart så att du kan njuta av våren!
    /Ingela

    SvaraRadera
  11. Men åh, hoppas du är frisk nu! Visst var det tråkigt när snön kom tillbaks, man hade ju vant sig vid att slippa tänka på halka på vägarna. Jag var på trädgårdsmässan med en kompis, kul var det men jobbigt med allt folk, fick nästan tinnitus ;) Men du, den finns där nästa år igen.

    Kram,
    Jenny

    SvaraRadera
  12. Håller fullständigt med dig...våren kan man inte lita på. Men jag njuter av dina rosbilder - man kan aldrig få nog av dem. Hoppas du snart blir av med förkylningen!/Randi

    SvaraRadera