onsdag 28 maj 2014

Sol, blåsigt och kallt men rätt härligt ändå

Åh vad jag gillar gulltöreln.

Somliga tulpaner försvinner aldrig, fast de gärna fick.Njuter av tulpanerna varje dag.

Och nu blommar den vanligaste växten i min trädgård, aklejan som finns precis överallt.

Nordanvinden ligger på och dagen har varit kall, men på eftermiddagen kom solen och allt kändes bättre. Är så tacksam att jag har en trädgård, hur skulle livet annars se ut.

Ha en fin Kristi Himmelfärdsdag!

11 kommentarer:

 1. Du har verkligen en vacker trädgård att njuta av. Jag tänkte så jag med idag när jag gick en liten sväng med vinden vinande runt mig. Solen lyser och värmer lite i alla fall även här. Visst är det så det man vill bli av med det finns kvar hur länge som helst men det man är rädd om det ger upp ibland efter en säsong.
  Önskar dig en fin helg
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Underbart att se din fina trädgård på bild! Det ser så frodigt och charmigt ut utanför ditt växthus. Min Gulltörel blommar för första gången i år, gillar den jätte-mycket. Dina fina rostiga växtstöd gillar jag också:-)

  SvaraRadera
 3. Du har en så fin trädgård! Det hade varit svårt att klara sig utan:) Gulltörel har jag inte, ser jättefin ut.
  Lycka är tulpaner och aklejor:)
  kram Maria

  SvaraRadera
 4. En gulltörel hade jag under många år, men jag tröttnade på den, kanske för att den växte på fel plats (jag hade själv planterat den). Det är vackert med aklejor som dyker upp här och var.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Här blåser det också iskallt, hoppas det mojnar snart. Vilka fina bilder du visar - din trädgård är verkligen vacker!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 6. Vad vackert hos dig! Akleja är en favorit här med! Idag blev det kalasväder och tur var väl det, jag kan verkligen inte med blåsten!

  /Jenny

  SvaraRadera
 7. Vilka vackra bilder! Det vilar en slags sagostämning över dem.
  Ditt växthus ser riktigt mystisk och intressant ut.

  /Anja

  SvaraRadera
 8. Din trädgård ligger lite efter min tidsmässigt, så du har mycket skönt framför dig! Aklejan är den vanligaste växten också hos mig - det är otroligt så många olika färger och former den kan anta!

  SvaraRadera
 9. vilken fin blogg! och vilken fin trädgård! jag har alltid varit förtjust i gulltörel och på senare tid har jag blivit väldigt förtjust i rosor också

  SvaraRadera
 10. Aklejor är hemtrevligt och de är roliga eftersom de korsar sig och dyker upp i alla möjliga varianter. Jag också också många.
  Så underbar växthusbild. Som hämtad ur en engelsk saga.

  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera