tisdag 13 januari 2015

Burr!Kallt idag, -10, ännu kallare igår, -19. Mest snö i landet fick vi tydligen söndag-måndag, ca 50 cm. Långt ifrån något rekord. Kan inte låta bli att fascineras av årstidernas växlingar och gillar verkligen att bo i Norrland. Vilken tur.

Hejdå!

14 kommentarer:

 1. Man kan inte säga annat än att det är vackert med snön. Och det blir så rent. Naturen är verkligen föränderlig med årstidernas växlingar. Nu vill jag helst inte ha så många minusgrader här på västkusten där det alltid blåser fuktiga vindar, men snö skulle jag ta emot med glädje nu.
  Ha det fint i snön!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Men oj vad snö ni har fått. Det är vackert att se på bild men inte vill jag ha det här. Vi har regn och blåst snön hinner vi knappt se förrän den är borta igen.
  Ha det gott i snön
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Så vackert och kallt. Inga dåliga mängder snö ni fått.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Ingen snö här ännu. Imorse när jag åkte till Stockholm med flyget var det vår här och så mötte jag vintern i Stockholm.
  Nu har jag iallafall sett snö i år. Ditt växthus är så fint. Särskilt dörren.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. I helgen som gick fick vi också mängder med snö, men en del har töat bort. Jag är lika glad för det, gillar bara snö på bild. Så jag njuter av dina vackra vinterbilder. Växthuset är verkligen fint i vinterskrud! / Titti

  SvaraRadera
 6. Det får gärna komma mer snö men INTE när jag jobbar. Tack! Nu hörde jag något rykte om att det ska komma en rejäl dämpa imorgon,må är jag ledig, så det skulle ju passa bra. De har dragit upp så fina skidspår här utanför oss, men jag ska inte ge mig utan förrän förkylningen är helt borta.

  SvaraRadera
 7. Ja, burr så kallt vi har det. Värst på morgnarna tycker jag, när bilrutorna ska skrapas och det blåser snö runt benen. Inifrån och ut ser det ganska fint ut tycker jag. Och har du märkt att det blir ljusare nu för varje dag..? :)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Du får berätta för din man att jag dörren lite extra.
  Har en liknande man här.
  Annika

  SvaraRadera
 9. Vackert med snö. På bild, alltså! Tur att det är du som bor i Norrland och inte undertecknad...
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 10. Snö är ju inte så kul att skotta, men vackert är det! Och jag bara älskar ditt växthus, så vackert. Grönt, blaskigt med omväxlande ishalka här. Hade gärna velat ha lite riktig vinter och sen riktig vår.

  Ha det så fint
  Anette

  SvaraRadera
 11. Vi har helt fantastiskt vackert här idag, kameran har gått varm, har bara fått in några bilder på Instagram ännu, där det går fort att lägga in dem :) kika gärna in om du vill, klicka på ikonen.
  Vad vackert ditt växthus är! Visst är det charmigt med Norrland. Håller med. Hade önskat mig långa härliga Skånevårar och höstar också, utan storm. ;) ha det gott, kram Ewa :)

  SvaraRadera
 12. Så vackra bilder! Här i Sthlm är det halt, grått och slaskigt..

  SvaraRadera
 13. Härliga bilder du visar! Själv föredrar jag snö i mindre mängder (eller allra helst på bild). Här har vi bara några få centimeter snö kvar nu efter flera dagars mildväder. Halt som attan är det, nästan bara is överallt.
  Ha en fin vinterdag!

  SvaraRadera
 14. Tack för underbara bilder av en svensk vinter! Saknar snön ibland!

  SvaraRadera