onsdag 5 augusti 2015

STA:s riksmöte 2015

Trädgård nr 1

 

nr 2
nr 3


nr 4nr 5

nr 6
Föregående helg gick STA:s riksmöte av stapeln i Borlänge, jag och min kompis deltog för första gången. En stor tillställning, närmare 360 personer, i största laget för mig. 6 trädgårdar fick vi besöka, se ovan. Nr 2 och 4 blev mina favoriter. Jätteroligt att se trädgårdar av så skiftande karaktär. Mötet avslutades med den sedvanliga växtmarknaden. Där träffade jag bl a min bloggkompis Anette som besökt min trädgård för några veckor sedan, trevligt. Två klematis köpte jag, 'Aromatica' och 'Huvi'. Nu blir det omplantering igen för att få plats, vilken tur att jag har en stuga där jag har plats för många rosor. Nä, det ska inte bli någon trädgård där. Bara rosor som lite insynsskydd här och där.

Hejdå!

9 kommentarer:

 1. STA mötena verkar givande på alla sätt. Mycket fint får ni se.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Ser och låter trevligt! Man har ju så mycket att prata om när man träffar andra trädgårdsnördar.
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint du sett! Det är lätt att förledas till för många köp. Vid vår stuga finns det också rosor och på berget olika taklökar och liknande, det är bra att det inte finns plats för så mycket mer, jag vill vila också.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Då var ni i min gamla hemtrakt. Vi bodde i Torsång en mil från Borlänge innan vi flyttade hit.Undrar om jag känner till någon av dina trädgårdar. Härliga bilder i alla fall
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig varit på riksmötet, men är sugen på att åka. Tyvärr gick det inte i år eftersom vi var på bröllop i helgen. Att se andras trädgårdar är både spännande, lärorikt och intressant. Man behöver inte gilla allt, men allt som oftast tycker jag man får några nya ideer ändå:-)
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 6. Verkar ha varit en trevlig dag med besök i många olika trädgårdar. Härliga inspirerarande bilder. Ha det fint/ Titti

  SvaraRadera
 7. Låter som en trevlig resa, och vad mycket ni fick se. Kul att du fick med dig några växter hem!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, vad fina bilder från vackra trädgårdar! Önskar att jag hade varit med.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Jag var också på växtmarknaden!!! Jag kom med buss arrangerad av trädgårdsamatörerna! Jag handlade också klematis stod och höll i Huvi men det blev Yukiokoshi istället. Vilket drömstånd dom hade med massor av klematis från Estland!! Glömde att kolla vilka dom var! Om man kan besöka dom någon annan gång! Insåg att man skulle ha varit med under helgen och tittat på alla fin trädgårdar! Nästa år var det i Uddevalla?? Allt gott!

  SvaraRadera