lördag 2 juli 2016

Vill ni se en rörig trädgård

'Constance Spry'

'Constance Spry'

'Geschwinds Nordlandrose', krolliljorna är många

 Digitalis på gång

'Aïcha'

Lite harmoni

Otäckt hudfärgad iris

'Frühlingsduft'

Hjälp, bor jag här. Har lyckats hitta den mest röriga vyn, än värre efter dagens regn.

Min trädgård avspeglar mitt liv just nu, mer eller mindre kaotiskt. Förhoppningsvis kommer bättre tider. Trädgården är ändå en oas trots att mycket är eftersatt. Bilderna är från ikväll. Må så gott!

Hejdå!

10 kommentarer:

 1. Vaddå rörigt? I så fall en skön röra! Jag ser mängder av fina växter, ett hemligt rum, en nästan engelsk charmstämning, en trädgård där någon tänkt från början och varsamt styr vartefter.
  Kämpa på! Skickar dig en kram!/Laila

  SvaraRadera
 2. Jag ser en vacker trädgård med fantastiska rosor.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 3. Skönt att se efter alla tokperfekta trädgårdar jag sett idag och så kommer man hem till sin egen. Ligger också så efter och har hoppat över en del göromål' otroligt förvånad över att det händer. Gjorde ett inlägg i förrgår äntligen efter lång bortovaro, ingen bild kom inga kommentarer kom och nu skulle jag ta bort ett annat som var tomt. Då försvann mitt inlägg helt!! Är liksom inte meningen att det ska funka allt nu med trädgård verkar det. Vi får ta nya tag!! Ha det gott, kram Ewa :)

  SvaraRadera
 4. Vet du, jag älskar "röriga" trädgårdar! Spikrakt och välansat och välordnat är tråkigt. Din trädgård ser helt underbar ut!
  Hoppas det lugnar sig för dig!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Constance spry blommar mer än vanligt i år tycker jag. Man kan nte hinna med allt. Mamma sa alltid ""Var sak har sin tid"" Tänk på det. det kommer fler somrar. Härligt på dina bilder i alla fall. där ses inte röran så där mycket som i helbild.
  Ha det gott och njut dagen
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Hej Inger!Ett skönt kaos, liknande mitt eget...Man får njuta av de vackra delarna och ta skygglappar på för det andra som inte hanns med.Det som blir det blir...
  Kram på dig!
  AnnA

  SvaraRadera
 7. Den röríga trädgården måste jag ha missat, det jag såg var en härlig trådgård att vistas i!
  Sköt om dej!

  SvaraRadera
 8. Älskar när rosenbladen bildar en matta under rosen och små fröplantor traskar ut i gången. Inte rörigt - charmigt! Hoppas att livet lugnar ner sig så att du kan njuta av skönheten.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vad ser inte rörigt ut efter regn... Annars är det nog mest du själv som ser hur du skulle vilja ha det. Jag ser bara vackert.
  /Allt gott
  Anette

  SvaraRadera