fredag 7 juli 2017

Julikväll

'Frühlingsduft' har aldrig haft så rosa blommor tidigare, kanske pga torkan.


'Aïcha'

Lång blomningstid har irisarna i år.

En liten glimt från min trädgård ikväll, en vecka in i juli. Har haft en ovanligt rofylld dag på egen hand medan sommaren tuffar på. Snart blir det rosexplosion, tröttnar jag aldrig. Vem vet.

Hejdå!

8 kommentarer:

 1. I år har vi för första gången (peppar, peppar) fått ha våra rosor i fred för rådjuren och plötsligt börjar även jag fatta tjusningen med rosor. Nu är de fina och frodiga och har massor med både blommor och knoppar. Någon Aicha har vi tyvärr inte, men den är nog bland det vackraste jag vet!
  Rofyllda dagar på egen hand är inte det sämsta man kan ha:-)
  Trevlig helg!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 2. Ser ut som en deilig julikveld ! Det er bare å nyte.
  Vi har aldri lykkes med roser, bortsett fra kryproser, og plantet noen nye ved siden av de som ikke ville.... Men da bestemte de seg for å blomstre som aldri før, så nå har vi dobbelt opp:-) Og vi kan glede oss og nyte.:-)
  Ha en fin kveld.
  Eirin

  SvaraRadera
 3. Tänker att man kan tröttna lite ibland, i perioder, men växtkärleken är lätt att väcka igen. Så skönt det lät med en egen dag... Jag for runt som ett jehu vilket jag försöker undvika annars. Kanske är det med rosen som flera pioner? Flera har haft rosa i sig, även gula och vita, på grund av den kyliga våren.

  Ser fram emot rosexplosionen hos dig :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 4. Jag kan nästan känna doften här bakom tangentbordet! Vilken blomning de bjuder på!

  Hoppas vädergudarna bjuder på regn i helgen!

  Allt gott!

  SvaraRadera
 5. Åh, dessa underbara doftande rosor, jag njuter av dem! Vid stugan har vi inga rosor, bara berg, men jag går runt i byn och sticker näsan i grannarnas rosor, det är så ljuvligt. Hemma blommar mina doftande rosor och jag är glad att jag inte har semester just nu.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Underbar blomning. Rosexplosionen är välkommen!
  //Helene

  SvaraRadera
 7. Hej Inger!
  Fantastiska rosor, hoppas mina nykomlingar blir lika fina. Vacker Iris.
  Ha det fint /Kram Marika

  SvaraRadera
 8. Oh, these wonderful scented roses, I enjoy them! At the cottage we have no roses, just mountains, but I walk around the village and stick my nose in the neighbors roses, it's so lovely. At home my scented roses bloom and I'm glad I do not have vacation right now.
  หนังใหม่

  SvaraRadera