söndag 25 mars 2018

Efter takraset

Skönt att få ner snön från växthustaket men har ännu inte lyckats ta mig in. Skottade fram dörren, återstår att hacka bort isen för att kunna öppna den.

Ett takras från boningshuset knäckte en fin gren på mitt korstörneträd, trist.

Ingen optimal växtplats för trädet mellan hus och växthus, men här är trångt.

Och gissa vad som hände i eftermiddags, jo det började toksnöa igen. Har säkert kommit 1 dm nu. Vi har hittills inte haft en natt med plusgrader, enda positiva med detta är väl att snösmältningen går saktare och vårfloden blir mindre. Nu längtar jag till påsken, min bästa helg, kravlös och trevlig.

Hejdå!

14 kommentarer:

 1. Milda tider, så otroligt mycket snö där framför växthuset! Trist med kornellen!
  Även här har det börjat snöa och kall nordan blåser. Ser fram emot påskhelgen på Gotland där deras snöklockor redan blommar i tiotusental!
  Kram
  PS Du har väl upptäckt den nya portalen för trädgårdsbloggare, TrädgårdsFägring som kommer att fungera bl.a. som en ersättare för Blooming Friday? Länk finns på min blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2. Pengar stava / lycka till stavning
   3. Om du vill stoppa din skilsmässa
   4. Skyddsspel
   5. Få jobbstavning
   6. Kampanjer
   7. Få pengarna tillbaka.
   8. viktminskning stavning
   9. Kärlekstavning
   10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
   11. Graviditetsstavning

   Radera
 2. Hej Inger!
  Vilka mängder av snö, har inte haft så mycket på hela vintern. Solen värmde igår så snön försvann på gräsmattan, men inatt har det kommit lite till. Skall bli soligt och fint idag igen, så då försvinner den nog. Nu får vi hoppas på en fin Påskhelg, så vi kommer ut i trädgården.
  Ha det fint /Kram Marika

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, det var mycket snö! Och så trist med ditt lilla träd, snön kan ställa till med mycket elände. I går hade vi varmt så jag påbörjade vårarbetet i trädgården men i morse snöade det och det är isande kallt ute igen.

  SvaraRadera
 4. Tänk här började snöa när jag körde från jobbet och det kommer fortfarande stora tussar utanför fönstret. Och minusgrader är det varje natt. Men konstigt nog så töar det lite på dagarna ändå.

  Tråkigt med grenen men det läker nog. Ser ändå ut som ett rätt så rent och snyggt sår.

  Ha en riktigt fin påskhelg. Du verkar ha koll på hur den ska njutas bäst :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 5. Hej,

  För att många har velat veta så finns nu en presentation vilka som håller i TrädgårdsFägring. Sedan finns det även många som vill kunna blogga på ett givet tema. Vi önskar att alla hjälper till med teman som vi kan välja ifrån. Har du förslag? Lämna isf en kommentar på TF /Kram

  SvaraRadera
 6. Ojoj - va mycket snö ni har fortfarande! Va tråkigt med ditt fina träd! Vinterskador får man nästan alltid räkna med, men det är ändå trist när det inträffar. Själv håller jag tummarna för att alla mina Rhododendron och barrväxter ska klara kombinationen soliga dagar och iskalla nätter som vi har just nu. Det känns lite läskigt, måtte våren snart komma "på riktigt".

  Glad Påsk!

  Kram Nora

  SvaraRadera
 7. Nej det är inte roligt när snön har sönder ting. Vi är lite bortskämda med lite snö och då planterar man utifrån det. Jaja det är bara att gilla läget och hoppas på att våren inte har gått vilse.
  Här snöar det som bara den åxå. vill inte ha mer nu...
  Ha en fin vecka innan Påsk
  Kram Meta

  SvaraRadera
 8. Trist med korstörnet men tur att taket har hållit. Nu vill vi att det töar så du kommer in i växthuset. Vi hade barmark och lite vårkänsla igår men inatt kom det 10 cm nysnö igen. Det tar aldrig slut.
  //Helene

  SvaraRadera
 9. Wow, vilken snöhög! Nej, inte mer snö för er nu, ni har haft tillräckligt.
  Måste tyvärr säja att det ä vårlikt i Wales nu och kameliabusken har börjat blomma. Fast det regnar och är grått just nu.

  SvaraRadera
 10. Det var minsann ingen lite snöhög ! Nu får vi hoppas på plusgrader och att våren sätter fart.
  GLAD PÅSK !

  SvaraRadera
 11. Undrar om vi har snöfritt runt midsommar?? Hi hi...idag snöar det här igen och vad tusan är detta för väder? Jag fattar ingenting...
  Ha en härlig vecka, ta hand om dig!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 12. oh, oh, that was a lot of snow! and so sad with your little tree, the snow can cause a lot of misery. yesterday we were warm so I started our work in the garden but this morning it was snowing and it's cold again.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera
 13. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  starbet login

  SvaraRadera