onsdag 30 januari 2019

Vackra kombinationer


Så många vackra kombinationer i denna trädgård i Tallkrogen som var en av besöksträdgårdarna under Trädgårdsamatörernas riksmöte i Stockholm, juni 2018. Trädgården är omskriven både i Allt om Trädgård och i Trädgårdsamatören, vilket är lätt att förstå. Trädgården har ett varierat utbud från barrträd till rosor. Både utsökt och trivsamt.

Flera fina kombinationer hittar du på Trädgårdsfägring.

Hejdå!

7 kommentarer:

 1. Inser att jag borde gå med i en förening så att jag också kan ta mig runt och besöka fina trädgårdar åtminstone här i Stockholm! Tack för påminnelsen.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Inger!

  Jag ser att de använder sig mycket av Hosta och det blir jättefint. Jag undrar om inte Hosta är den mest användbara växten när det gäller olika växtkombinationer. De vackra bladen med sin distinkta form och olika gröna färger passar in nästan överallt.

  SvaraRadera
 3. Det finns så många vackra trädgårdar bland trädgårdsamatörerna.
  Har du varit på någon av dessa i Tullinge?
  Härligt med lite sommar bilder!
  Önskar dej en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Hej Inger!
  Vilken vacker trädgård och fina kombinationer, grönt och frodigt.
  Drömmer om att mina hosta också skall bli sådär stora och fina.
  Ha det fint /Kram Marika

  SvaraRadera
 5. Det fanns många fina kombinationer där. Kikade lite extra på hur de jobbat med vintergröna barr bland 'vanliga' gröna perenner. Det känns ovanligt men vackert och ger säkert fin struktur vintertid. Tack för tipset!

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 6. Ser så uppväxt och fint ut. Inte en chans att hostorna blir så fina här bland alla sniglar som väller in från omgivande natur.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Good morning dear Inger,
  What a wonderful garden you've visited. A treasure to my eyes. I love the rose Jacqueline du Pre on the right side of your blog. I have it too but in my garden it's a very weak one. Do you maybe have any advice that it will grow a little bit better?
  Have a wonderful weekend ahead.
  Rosehugs Marijke

  SvaraRadera