tisdag 7 januari 2020

Juli 2019, del 3

 'Hybrida', 'Mme Hardy' i förgrunden


 'Hybrida'
 
'Henri Martin' 

'Agatha', tänk att denna ros grävde jag upp och kasserade men fick tydligen inte med hela roten. Efter några år blommade den högt upp i syrenen där den hade sökt sig till ljuset.
'Agatha', 'Hybrida' och 'Frankfurt' i bakgrunden. 

 'Valdemar', 'John Davis', 'Great Western', 'Russeliana' till vänster

 'John Davis', 'Valdemar', 'Great Western'

 'William Lobb'

  'William Lobb'

Jo, det finns annat än rosor, men de spelar nog huvudrollen i min trädgård. Tillsammans med klematis såklart, som de flesta blommar lite före och lite efter rosorna. Annat som sätter prägel på trädgården är en gigantisk klätterhortensia på grannens vägg, en forsythia och en syrenhortensia i entrérabatten, de stora syrenerna vid farstubron och pappas vita syren vid komposten, alla primulor som blommar i maj och aklejorna i juni. Jag gillar också mina buxbom från Gotland, min rhododendron från Lost Gardens of Heligan och vidjehortensian. Och pricken över i:et, mitt växthus. Många rosor och andra växter har jag grävt upp, delat eller tagit rotskott av och flyttat till stugan. Till våren ska jag flytta lite känsligare sorter till min kommande trädgård i stan. Det mesta blir dock kvar, som sig bör.

Tack för att du tittat! Nu bara augusti kvar.
Hejdå!

9 kommentarer:

 1. Vi ser fram emot bilder från din nya trädgård både i stugan och i stan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Hej Inger!
  Helt fantastiskt, hur skall jag få mina rosor att bli så fina. Antar att du gödslar dem, men med vad? Valdemar, William, Agatha och Henry, alla lika fina.
  Ha det gott /Kram Marika

  SvaraRadera
 3. Underbar blomning och jag tänker att 'Agatha' insåg att hon fick smyga högt upp innan hon blommade för att få vara ifred. :) Att njuta av växthuset låter härligt - det är något jag verkligen saknar.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 4. Hei!
  Hva gjør du for å skape noe så vakkert? Det er inspirerende å se.
  Ha det godt! Klem Anne

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Let me tell you something...

  This might sound pretty creepy, maybe even a little "supernatural"

  WHAT if you could simply press "Play" and listen to a short, "magical tone"...

  And miraculously bring MORE MONEY into your life???

  What I'm talking about is thousands... even MILLIONS of DOLLARS!!

  Do you think it's too EASY??? Think this couldn't possibly be for REAL???

  Well then, I've got news for you.

  Many times the most significant blessings life has to offer are also the SIMPLEST!!

  Honestly, I will provide you with PROOF by allowing you to listen to a REAL "magical wealth building tone" I developed...

  You simply press "Play" and you will start having more money come into your life. it starts right away.

  CLICK here NOW to experience this magical "Miracle Abundance Tone" as my gift to you!!

  SvaraRadera