söndag 2 september 2012

Är det höst nu... ?Jag som inte har talang för buketter blir särskilt glad när jag får en, som härom dan, blommorna kommer från min väns trädgård. En riktig sensommar/höstbukett.

Höst har det varit i flera dagar med enorma regnmängder, värre än i somras, men så i eftermiddags kom sol och värme och jag fick nytt liv. Trädgårdsmänniskan vaknade i mig, det blev både omplantering och nyplantering av perenner. Till slut satte hunger och mörker stopp på min framfart.

Igår fick jag lite ny energi vid Hallborosens höstmöte, alltid lika trevligt att få önska och planera vad vi ska göra tillsammans ett år framåt.

Hejdå! 


10 kommentarer:

 1. Kan vi inte säga att det är sensommar :-) Jättevacker bukett!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Nä vill inte ha höst och mörker, vill ha som idag ända tills det är dags för advent. Idag vaknade ju min lust för trädgård igen så nu måste hösten bli fin! Vacker bukett från snäll kompis!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så vacker bukett!! Förstår att du blev glad:)).
  Hoppas solen kommer skina på dig i veckan! Och jag är kar i sensommaren:)).
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Det var en flott bukett! Høsten kommer alltid for tidlig synes jeg, men sånn er det hvert år.

  SvaraRadera
 5. Man gläds nästan mer åt en vacker bukett nu när man inte är utomhus ständigt, blomsterfägring gör gott för själen! Ja visst är den underbara hösten här, jag trivs med hösten!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Mycket fin bukett - trevlig present!
  Så vackert du fotograferat genom fönstret!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Vilken fin bukett du fick.
  Visst lever man upp när solen kommer, det riktigt känns hur lusten att jobba ute kommer och allt blir så vackert när solen skiner.
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Ja.. kanske är det höst nu. Skyndade mig hem från jobbet idag. +22 o strålande sol. Snabbt in och bytte kläder till trädgårdsmunderingen. Ut igen och efter tre minuter började det åska. Och sen regn. Igen!
  Det var en underbar bukett du har fått. Härliga färger. Och din primadonnaros var verkligen en skönhet. :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 9. Härlig bukett! Här vet jag inte om det är höst ena dagen 20 grader andra 13, men det kan få vänta lite med riktig höst! kram Sophia

  SvaraRadera