onsdag 5 september 2012

Norrlandspelargon eller Tierpspelargon

Kärt barn har många namn och nu blommar den, pelargonen som jag fick av min barndomskamrat på försommaren. Har blivit en riktigt kraftig planta och blommorna är så fräscha. Det var så trevligt att träffa min barndomsvän, min första tjejkompis, och vilket fint minne jag fick.

Hejdå!

9 kommentarer:

 1. Oj oj oj, vad fin den var!! Men en Norrlandspelargon måste så klart vara något alldeles extra, precis som norrlänningar!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Vilken fin....
  Det är något extra med växter som minner om en speciell person....
  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Så vacker den är ! Jag gillar den skarpt.Tänk så många olika Pelargoner det finns egentligen ! Vi har tidigare haft flera hundra olika sorter. Ett stort intresse även utav de vilda pelargoner som det också finns en uppsjö utav.Vi har en i bekantskapskretsen som gör sina blomresor till Syd Afrika för att där ta med lite olika spännande frö. Önskar dig en fin fortsättning på veckan gör Kristina

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker pelargon - och så trevligt att den bär minnen med sig! Vårda den ömt!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Norrlandspelargon har jag inte hört talas om förut, men den ser fin ut. Är det en sådan som inte drösslar på fönsterbrädan?

  SvaraRadera
 6. Norrland eller Tierp!? Vad spelar det för roll på en sån superfin sak!?? Se till att den växer sig stor och vacker så du kan ta mängder med sticklingar av den...... Jag tar gärna en överbliven i framtiden ;)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Så fin! Måste vara en norrlänning:)

  SvaraRadera
 8. Så roligt det är med växter man får från kära vänner. De betyder extra mycket. Både vännerna och växterna. :)
  Ha en finfin helg!
  Kramar!

  SvaraRadera