söndag 26 maj 2013

Minnen


Victoria Skoglund sa att en trädgård inte bara ska innehålla växter, prylar osv, utan även rymma känslor och minnen, och jag kan bara hålla med. Trädgården ger mig så mycket tillbaka inte minst pga av alla växter jag fått. Överst tiarellan från en trädgårdsvän som inte längre är i livet och nederst primulan från min pappa, och han gick bort för 13 år sedan. Har någon möjligen namnet på primulan? Inte alls mina färger men tänk så mycket jag uppskattar den.

Hejdå!

5 kommentarer:

 1. Visst är det så! Älskar mina växter som jag har en massa minnen kring. Framför allt min Stjärnflocka som jag fått från damen som bodde i huset bredvid. Hon finns inte längre kvar men alla mina minnen med henne bubblar fram när jag ser den vackra Stjärnflockan.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Ja, trädgården är full av minnen! Bondpion och riddarsporre från morfar bl a.
  Vet inte vad primulan heter men gillar färgen skarpt.

  SvaraRadera
 3. Visst är det väl så! En trädgård är verkligen mycket mer än det som växer där!

  kram louise

  SvaraRadera
 4. Min trädgård är "vild och vacker" och jag har så många minnen i den och de är så värdefulla och när något minne dör är det en stor tomhet. Jag hade en klematis efter mina svärföräldrar som jag lyckades hålla vid liv i nästan 30 år, nu är den borta och jag har inte funnit något att ersätta den med, det är tomt efter både svärföräldrar och klematis.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Ja så är det, trädgården rymmer många värdefulla minnen!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera