söndag 9 juni 2013

Sommaren rusar på
Tulpanblomningen går snabbt och själv tänker jag på alla planer för trädgården, hinner jag nu eller blir det nästa sommar... ? När en viss tid passerat känns det för sent, men vi kan väl inte vara där redan? Lavendeln borde jag ha klippt innan jag åkte till England, nu är den så himla fin att jag kan bara inte sätta saxen i den. Får bli efter blomningen, eller vad tycker ni? Hittills har sommaren hunnit vara bättre än hela förra sammanlagt, gläder mig ofantligt.

Hejdå!

11 kommentarer:

 1. Fina tulpanbilder och visst går det fort, plockade av frökapslarna på mina tulpaner idag.

  SvaraRadera
 2. Oh så fina tulpaner!! Japp. Det går undan nu. Skönt ändå att det är varmt. Men man vill ju inte att allt ska blomma över på en gång bara. Det är väl den enda..... :-))

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 3. Åh, har du tulpanblomning kvar, här har alla blommat över.
  Det är underbart ute nu, bara att njuta:)
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder, hos mig är tulpanerna borta!
  Kram Malena

  SvaraRadera
 5. Så vacker tulpanblomning du har , här har alla tulpaner blommat över! Försommaren har varit härlig, varmt och soligt! Idag fick vi ett välbehövligt regn på eftermiddagen med ca 10mm, nästan så man såg hur växterna sög i sig:)) Nu har jag två arbetsdagar kvar, sedan sommarlov, sååå härligt!
  Ha en fin ny vecka!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 6. Oh så fint Inger, det är ett sant nöje titta på dina fina bilder, vilken känsla det är i dom!

  SvaraRadera
 7. Även här rusar sommaren på, hinner varken blogga eller kommentera, trädgården överfaller mig! Här har tulpanerna redan blommat över, snabbare än någonsin! Gillar dina lila med vita kanter, känner igen flera av de andra. Inte heller jag hann klippa lavendeln mer än att jag tog bort allt risigt, gör som du och ansar efter blomning:)
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 8. Mmm, den här sommaren ser lovande ut :-) Ljumma kvällar och helt underbart i trädgården.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 9. Ja du, nu har vi haft en lång sommar redan, helt fantastiskt men man hinner inte med! Igår rensade jag runt mina rosor, det har varit en aning eftersatt. Trodde att en ros dött för mig i vinter men det kommer lite små skott, får se vad det blir av detta. Jag är så rädd om mina rosor. Tulpanerna har blommat över för längesen så nu väntar vi på rosblomningen.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 10. Härliga tulpaner! Ja, jag tycker det har växt något enormt nu, vilken växtkraft!

  Trevlig helg,
  Jenny

  SvaraRadera
 11. Ja, alltför fort går det.
  Spenderar hela dagarna i trädgården men hinner inte allt jag vill göra. Ovanligt mycket regn har vi haft i år så det är fantastiskt grönt och allt växer så det knakar.
  Underbara tulpaner du visar!

  SvaraRadera