söndag 16 juni 2013

Min huller-om-buller-trädgård

 Tack Inger för vallmon, den var inte vit

Tack Ulrika för violkungsljuset, finns vinröda också

 Skuggbräckan en favorit

En rabatt som jag inte lagt ner någon möda på i år, väntar på snickaren som ska fixa taket och förmodligen förstöra rabatten

 Aklejorna är överallt

t ex i lavendeln

och det stör mig inte

 entrérabatten gillar jag, mest grönt och i sjok

pappas syren blommar fortfarande i skuggan

Och hur var det nu... trädgården speglar ägaren... jag som är så strukturerad och ordningsam (nåja, oftast) hur kan min trädgård se ut som en salig röra, jo kanske för att jag är svag för 'the cottage garden', kanske pga rådande förutsättningar hos mig och kanske för att den kompenserar mitt liv i övrigt. Kan du se din personlighet i din trädgård?

Idag fotade jag även alla mina hostor som också finns överallt. Får bli ett kommande inlägg, ska erinra mig namnen först.

Hejdå!

8 kommentarer:

 1. Jag älskar när aklejor och andra små vänner dyker upp lite var stans. Tror definitivt att min trädgård speglar min persolighet:)

  SvaraRadera
 2. Gillar din fina trädgård jätteycket! Vilka härliga färger på de första tre bilderna. Ser ut att matcha varandra jättebra.
  Ha en fin start på veckan
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jag tycker om din trädgård, gillar inte där det är raka kanter och växterna är planterade med precision. Hos mig ska växterna vara frodiga och finnas där de trivs och mår bra, det ska synas att de trivs!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Gillar din fina trädgård! Avundas dina härliga aklejor, mina har av någon anledning farit väldigt illa under vintern! Ser inte ut att bli nästan någon aklejablomning i år och många plantor har inte synts till alls!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 5. En "röra" helt i min smak! Här får det gärna bli ännu ruffsigare i hörnen. Och aklejorna bara väntar jag på att de ska sätta fart. De verkar inte riktigt trivas här. Fast jag sår nya varje år ...
  Tänker försöka hitta en dag när jag kan komma upp och hälsa på dig och Ulrika. ;) Hur har du det i sommar?
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Älskar huller om buller! Många tror att jag har det så välordnat men i mina rabatter är det gärna huller om buller med växterna!

  kram louise

  SvaraRadera
 7. Jag brukar kalla min trädgård för en hipp som happ-trädgård, men jag gillar lite oplanerat och självsått. För mycket ordentligt riskerar att bli lite tråkigt. Det ser ut att vara en mycket bra blandning av ordning och reda och huller om buller hos dig!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera