fredag 19 juni 2015

Bra midsommarväder!Förväntningarna var låga utifrån väderleksrapport och vanligtvis svinkalla midsommaraftnar. Men idag blev det fint, vindstilla, skapligt varmt och på kvällskvisten t o m sol! Firat midsommar och äldste sonens födelsedag, 37 år, hos honom och hans familj. På landet utanför Hudiksvall.

Ha en fortsatt skön midsommarhelg!

11 kommentarer:

 1. Vad trevligt med bra väder! Vi hade mest regn..., men det hör ganska mycket midsommar till så det är inte så mycket att oja sig över. Ha en fin helg.

  kram louise

  SvaraRadera
 2. Fint att fira midsommar på landet och dessutom fira sonens födelsedag! Vi hade en kall midsommarafton med regnskurar och blåst men på kvällen blev det solsken och vindstilla, havet låg spegelblankt. Det var fint.
  Ha det fit!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vad tacksam man är för vädret nu! Som vi väntat på detta underbara, hoppas det håller i sig, jag vågar inte titta på någon väderleksrapport, det gör jag väldigt sällan. Underbara bilder!

  SvaraRadera
 4. Vilen vacker gavel! Gammalt, rejält timmer, stabilt och vindpinat. Härliga bilder!
  Anette

  SvaraRadera
 5. Tror ni haft bättre väder än här. i har jagat brädor och spik hela helgen men nu är det rivit klart så skönt.
  Så härliga bilder du har från Hälsingland.
  Ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. England är England, men Hälsingland och Hudiksvall står inte långt efter. Särskilt inte då du visar dina vackra foton.
  Poolen - japp, det ska det bli - är försenad. Regnar och regnar, så ni som kommer från Hallborosen får ha mycket överseende med trädgårdens skick. Rensa? Hinner inte. Snygga till efter lastbilar mm? Hur ska det gå till? Placera ut krukor och sittplatser? Här måste grusbilen fram. Jaja, men ni som kommer är mycket välkomna i alla fall!!!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Så vackra somriga bilder. Hoppas vi snart får lite varmare väder. Ha det fint/ Titti

  SvaraRadera
 8. Härligt att ni hade en bra midsommar! Har fler rosor med gula blad men har vattnat dom noga nu och tycker att det blir bättre. Har goooglat och det verkar som att det kan finnas många orsaker till gula blad på rosor. Sjukdomar, torka, näringsbrist eller för mycket näring, osv. osv. Synd att du inte kan komma på min öppna trädgård men du är så välkommen när som du har vägarna förbi!

  SvaraRadera
 9. Det var jag som lämnade kommentaren ovan! Allt gott Mari

  SvaraRadera
 10. Så vackra bilder och vosst var det härligt med sol i Helgen, skulle vilja ha lite till bara! Tack för dina tips inne hos mig! Vi får se om jag kommer neråt! Ha der gott! Kram Ewa :)

  SvaraRadera
 11. Riktigt fina bilder! Den grå gaveln på sista bilden väcker längtan norrut, det sliter i Jämtlandshjärtat.
  Kram

  SvaraRadera