måndag 15 juni 2015

Drömmer mig tillbaka


Veckorna har rusat iväg nu och jag hänger inte med alls. Har knappt tittat på bilderna från England i maj. Men skönt att få drömma sig tillbaka, gillar miljöerna i UK. En annan dag kanske jag orkar med min egen trädgård.

Tack för alla tips om mitt gamla äppelträd. Tufft att ta ner med tanke på hur lång tid det tar för ett träd att bli riktigt stort. Jag funderar lite till.

Hejdå!

7 kommentarer:

 1. Landskapet och husen i UK är så underbart vackra!
  Du hinner säkert med din trädgård, blir det bra lite sommarvärme kommer nog både lust och ork. Eller åk till stugan och njut.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Ja, det finns verkligen fina miljöer i UK. Men det gör det i Hudiksvall också, och kring Dellensjöarna:)
  Kul att Sala backar klarar sig på dina breddgrader, men det trodde jag förstås.
  Min inspiration har också sviktat denna långa, kalla vår och försommar, därav det glesa bloggandet och få kommentarer.
  Klokt att överväga noga när det gäller äppelträdets vara eller inte vara. Även om det inte ger frukt är det ju fantastiskt som stöd för andra växter. Det kanske räcker att beskära för att kunna måla huset? Eller så tar du bort det i alla fall och skapar något helt nytt! Oavsett vilket kommer det att bli bra:)
  Hoppas du får en skön midsommar!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder, som sätter fart på min längtan. Älskar de vackra miljöerna och speciellt huset med halmtak, ett riktigt "chocolate box-house" som engelsmännen kallar dem. Hoppas nu värmen kommer så vi slipper frysa om fingrarna/ Titti

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder! Jag drömmer också om att få göra en resa till UK någon gång!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 5. Oj, oj, oj inte konstigt att du drömmer dig tillbaka dit! Och snart ska jag åka! Dock inte till de trakterna utan till Kent och Sussex, har du några trädgårdstips där?
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 6. Vällande och svällande former. Helt underbart!
  Önskar trevlig midsommar
  Anette

  SvaraRadera
 7. Underbart, underbart!!! Måste verkligen se mer av det vackra England. Ett år sen vi var där, måste måste måste tillbaka! Anledningen till att jag dragit ner på pelargonerna är helt enkelt att jag brukar ha dem i mina vanliga fönster vintertid, och det är inte jättevackert. Vill ju ha en massa amaryllisar och annat fint på vintern. Vet inte var jag ska ha pelargonerna annars, så nu har jag börjat kasta dem när de ser för risiga ut, och sen har jag väl inte köpt nya. Förr gjorde jag det till en grej att köpa nya fina sorter. Men slutar med dem gör jag aldrig, bara dragit ner lite.

  Midsommarkram

  SvaraRadera