onsdag 31 augusti 2016

En trött trädgård

 'Odyssey' i sitt andra flor.

 'Odyssey'

'Huldine'

'Emilia Plater' lika fin som vanligt trots brist på vatten och näring.


Ser rätt mysigt ut i växthuset även om pelargonerna inte är perfekt putsade.

Som det har blommat och som det har växt. Sommarens sista dag har bjudit på ett fantastiskt väder. Men nu har nedräkningen för årets säsong börjat och trädgården är lite trött. Eller är det jag som är trött. Tja inte på trädgården i alla fall.

Hejdå!    

7 kommentarer:

 1. Hej Inger!
  Din trädgård ser inte trött ut, tvärtom, fantastisk ros och fina klematis. Odyssey är en skönhet.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 2. Din trädgård levererar verkligen! Otroligt vad sommaren har gott fort, men jag håller tummarna för en lång skön höst också. Trädgården ett perfekt ställe att vara trött i!
  Ha det så gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Om du nu är trött så har du ju en underbar trädgård att skaffa nya krafter i. även om även den förbereder sig för att gå i vintervila. Hösten får gärna vara superlåång i år det är så mysigt att få njuta av den och göra lite åt gången.
  Ha det nu så gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Din trädgård ser verkligen inte trött ut, den är ju hur frodig som helst! Odyssey är ju underbar. Trädgården ska gå till vila så småningom för att samla kraft för nästa år men jag hoppas vi får en riktigt lång och härlig höst. Ska gräva upp en perennrabatt för att sätta rosor där istället, det ser jag fram emot.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Vaddå trött? Ser hur fräscht ut som helst!
  Odyssey måste jag kolla upp, har planer på en ny rosrabatt längs husets östsida, vi får jord över från orangerirabatten och det som växer längs östsidan nu är mest ogräs och aggressiv kaprifol som blir ganska trist efter blomningen. Antecknar också dina fina klematis - vårt stängsel mot vägen är låååångt!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 6. Underbara pelgonier! Och fin Garden box!
  Ha det bra!

  SvaraRadera