torsdag 8 juni 2017

Skönhet i det lilla

Planterade inte en enda tulpanlök i höstas men det ser ju ändå rätt bra ut. Särskilt nöjd är jag med 'Empress Joséphine' mot växthuset. Alpklematisen har tagit över det kapade äppelträdet men kan inte bli lika hög som tidigare.


Nu blommar myskmadran.

I min lilla lilla trädgård finns skönhet både här och där, åtminstone sett med mina ögon. Nu kommer jag att få uppleva många andra trädgårdar, åker till STA:s riksmöte i Kalmar i morgon, kanske vi ses där?

Blommig fredag har som tema Skönhet i det lilla denna vecka.

Hejdå!

11 kommentarer:

 1. Du ska veta att det finns så mycket skönhet i din trädgård! Tulpanerna som är lite melerade (heter det så?) är de vackraste tycker jag. Var i en plantskola idag och tittade efter myskmadra utan resultat, ska besöka ett annat ställe i helgen.
  Ha det så trevligt på STA-mötet!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Jättefint hos dig, tulpanerna är så snyggt randiga.
  Ha en trevlig resa
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Ibland är det viktigt att stanna upp och verkligen titta på detaljerna, som i tulpanerna. Ha det så fint på riksmötet.
  //Helene

  SvaraRadera
 4. Myskmadramattan är så läcker. Tulpaner kan bli lite annorlunda, det gör mig ingenting, snarare tycker jag de är lite charmiga.
  Ha det så bra på mötet!
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Vad vackert med alla tulpaner!
  Klematisen har blommat ett tag nu här i Wales.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Jag vet att jag har sagt det förr, men det tål att upprepas; ditt växthus är bara hur snyggt som helst!
  Hoppas du får en riktigt trevlig helg i Kalmar. Jag kommer tyvärr inte dit, skulle så gärna men det passar inte in i kalendern.
  Kram Nora

  SvaraRadera
 7. Waaoo - så det grönskar och blommar hos dig redan - supervackert !!
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 8. Trädet blev ju en fin stomme att klättra på för klematisen och underbar tulpanblomning.
  Hoppas du har det trevligt i Kalmar!
  /Anette

  SvaraRadera
 9. Så många vackra tulpaner som ville komma upp hos dig i år - vilken glad överraskning det måste ha varit. Fin färgskala på dem och extra snyggt mot din sagolika växthus.
  Klokt att kapa stammen för klematisen, min är på väg upp i både syren och gullregn. Ser knappt några blommor längre för de är så högt upp.
  Visst är myskmadran underbar - dessa vita skyar som lyser upp. Jag har aldrig provat att torka den, den ska ju dofta så gott då. Har du provat?

  SvaraRadera
 10. Underbar bild med tulpanerna och växthuset :) De kommer tillbaka fint om de står soligt och torrt på sommaren har jag märkt. Tycker om frodigheten du visar. Riksmöte... lät spännande. Hoppas du hittade lite roliga saker. Ett annat år tänkte jag i år också. Måste skärpa mig.

  Kram, Carina

  SvaraRadera