tisdag 8 september 2009

Snart


I går.
Snart kommer jag att få se min enda lyktklematis, clematis texensis 'Gravetye Beauty' i blom. Som jag har längtat, planterade den i fjol och då blev det ingen blomning.


I dag.

En ovanlig färg för min trädgård.


Riddarsporre i återblom efter nerklippning, några dagar gammal bild men blommar fortfarande. Blir många riddarsporrar eftersom de frösår sig lite här och där.


Så här långt känns september vädermässigt toppen, mycket bättre än förra hösten.

Hoppas ni också har fina höstdagar. På återseende!

7 kommentarer:

 1. For en vakker clematis! Og riddersporer er det bare bra å få overalt :) de er jo så flotte med sine høye blå blomster!

  September har bydd på varmere vær enn vi hadde i store deler av august, men det har vært mye regn her hos meg... Håper på en varm og solrik høst :)

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvaraRadera
 2. Vilken hejdlös spänning du bjuder på, måste varit svårt att lämna skönheten obevakad. Vilken känsla när man väntat så på att få se den blomma!
  Hoppas du håller dig frisk, det är inte kul med förkylning nu när vädret är så fint...

  SvaraRadera
 3. Vilken läcker klematis...roligt att den blommar i år.

  SvaraRadera
 4. Applåder!!! En sådan vacker Clematis. Perfekt i färg och form! /Ruben

  SvaraRadera
 5. Det var en sanslöst vacker klematis med en märklg färg. Och omblommande ridarsporrar. så härligt! Ja, det är en fin höst - än så länge i alla fall.

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker klematis,en sån skulle man ha! Jag har en Diana men den har inte blommat i år...planterades i höstas i en stor kruka. Behöver din täckas?

  SvaraRadera