torsdag 13 oktober 2011

Kors i taket!

Så förvånad jag blev när jag öppnade senaste numret av Allers Trädgård och fann ett reportage från en trädgård i Norrland, i södra Lappland. För det allra mesta som skrivs i trädgårdsväg handlar ju om södra Sverige, kanske inte något som ni som bor där reflekterar över men för oss norrlänningar känns det fattigt i längden. Jag hälsar alla trädgårdsjournalister och fotografer välkomna hit till södra och mellersta Norrland, många skatter finns och många trädgårdsodlare som vill berätta sin historia. Gunnel Carlsson har ju tagit sig an Västerbotten och södra Lappland, all heder åt henne!

Hejdå!

6 kommentarer:

 1. Jag håller med dig - trots att jag själv bor och är verksam i sydvästra Skåne. Det finns så mycket trädgårds-vackert och -intressant i HELA vårt avlånga land.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Helt klart borde det vara fler reportage från norr. Jag har inte öppnat min Allers trädgård ännu, det var ju igår den kom. Tycker det är så kul att läsa alla bloggar så tidningen har fått vänta. Men nu är det nog dags:)).
  kram Maria

  SvaraRadera
 3. Ja...heja på norrland. Klart vi här nere vill se mer av norrland.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. Heja Norrland!!! Du har så rätt! Mera Norrland!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 5. Håller med om att det är lite dåligt med visningar av trädgårdar i den norra delen av vårt vackra land.Nästan bara zon 1.Och där kan vi ju inte bo alla.Trevlig helg.

  SvaraRadera
 6. Det är alltid roligt att se något annat än zon 1 och 2. Särskilt denna våta sommar. Våra trädgårdar har då inte varit för vackra!/Christina

  SvaraRadera