tisdag 2 juli 2013

Rosens dag och ett erbjudande
Grattis Rosa och alla rosvänner på Rosens dag! Hallborosen väntar med firandet till lördag, då blir det kaffekalas på Kärleksstigen. Känns nästan som jag fått min rosenträdgård tillbaka, trots allt missmod tidigare på säsongen. Rosorna har återhämtat sig bra, även om de minskat i omfång. Nu blommar bl a 'Frühlingsduft'.

Du som gillar rosor och tidigare inte varit medlem i Svenska Rosensällskapet, ta chansen nu och betala bara halva medlemspriset, 112 kr, alla fyra Rosenblad för 2013 ingår.

Hejdå!

6 kommentarer:

 1. Mina rosor har också återhämtat sig, jag trodde att flera hade dött under vintern men det finns liv i dem och knoppar kommar. Mina honungsrosor börjar blomma och jag älskar dem.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Din 'Frühlingsduft' har en vackrare färg än min... Läste att vädret har betydelse.. Är det något du har märkt?
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Nu börjar rosorna blomma, den ena efter den andra, härligt! Några ser lite skamfilade ut efter vinterns härjningar men det är snart glömt!
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Stort tack för receptet mot mjöldagg! Här ska sprayas!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så fina rosor, jag älskar rosa rosor! Och otroligt många hostor i tidigare inlägg, blir så imponerad av dem som har kvar namnen också, jag är värdelös på sånt.

  /Jenny

  SvaraRadera
 6. Rosor är vackra, men inget jag satsar på i min trädgård. Dels är det skuggigt, dels tycker jag det är mycket jobb. Men de få som finns här trivs i alla fall i lerjorden. :)

  SvaraRadera